brush-bg-01d

Uthyrning av ditt fritidshus och sommarstuga

Här nedanför hittar du våra tjänsteutbud för hjälp med uthyrning av fritidshus och bostäder. Nedanför dessa hittar du våra tillhörande tjänster. Naturligtvis skräddarsyr vi även allt för dig om så önskas.

Önskar du bara extratjänster vid enstaka tillfälle? Eller har du en båt eller ett fordon som ska hyras ut? Inga problem, hör av dig till oss så kikar vi på en offert 😀

Du som blir kund just nu får 2 månader gratis för varje ny kund som du rekommenderar oss till och som skriver upp sig på ett tillsynsabonnemang! Dessutom får den nya kunden själv 1 månad gratis. Kanske har du grannar, vänner och bekanta som också behöver hjälp?

Gäller de tre minsta tillsynsabbonemnagen.

Uthyrningspaket

Extratjänster

Städning

Städning och underhåll av semesterhus och stuga.

329:- per timme*

Städning inklusive fönsterputsning.

Trädgårdsarbete

Anställd hos Fastighetstillsyn krattar löv och ser efter din trädgård när du inte har möjlighet till det.

329:- per timme*

Klippa gräs, häckar, kratta löv, skotta snö m.m.

Trädfällning

Trädfällning och underhåll av en trädgård, utanför ett sommarhus.

995:- per träd*

Bortforsling kan ordnas. Fast pris beroende på typ av träd och storlek.

Fastighetstillsyn

Anställd hos Fastighetstillsyn servar och underhåller ditt hem när du inte kan.

149:- per gång*

Kanske hyr du ut sommarhuset och vill att vi ordnar med nycklarna och tar hand om din kund?

Eller behöver du kanske hjälp med att ta emot varuleveranser och hantverkare?

Handla inför ankomst

Glada hyresgäster i ett rent och servat hus eller stuga.

Från 195:- per gång*

Vill du att vi handlar och fyller på kylen inför ankomst? Det gör vi så gärna!

195:- per gång om det genomförs i samband med vår planerade tillsyn. I annat fall kostar det 495:- per gång.

Rutavdrag ej möjligt.

Montering av möbler, grillar etc.

 

grill montering

329:- per timme*

Om du behöver hjälp med att montera möblerna och grillen som levererats. Eller kanske en extra tillsyn eller bara önskar hjälp med katt- och båttillsyn.

Om RUT-avdrag är möjligt eller ej beror på typ av tjänst.

* Efter RUT-avdrag. Hus upp till 65m2 ingår. Tomt upp till 900 m2 ingår. Därefter debiteras paketen procentuellt för ytan som överstiger dessa värden. Tjänsterna har uppehåll från vecka 25 till och med vecka 32 om inte annat överenskommits. Under den tidsperioden räknar vi istället med att du är på plats. Uthyrningspaketen (menyerna) betalas per gång. Ingen bindningstid eller uppsägningstid. Är du inte nöjd efter första gången så meddelar du oss och får pengarna tillbaka! 😀

Alla tjänster som inkluderar RUT-avdrag förutsätter att kunden har rutavdrag kvar att utnyttja. Vid minsta osäkerhet – Kontakta skatteverket och kontrollera! Fastighetstillsyn.se tar sig rätten att fakturera ej godkänt RUT-avdrag i efterhand. 

Röd sommarstuga, som fått underhåll av oss på Fastighetstillsyn.se.
Fastighetstillsyn rensar ogräs på din tomt eller uppfart.

Hur går det till?

Du ordnar gästen – vi fixar resten!

När du har bestämt dig för att du vill anlita oss så bestämmer vi dag och tid när vi ses på vid ditt fritidshus. Vi går igenom din önskade process för uthyrning. Du berättar för oss om det är något särkilt du vill att vi ska tänka på eller meddela din gäst. Allt vi kommer överens om ingår! Vi skickar efter besöket ett förslag till protokoll eller dokument som vi kommer använda oss av vid varje uthyrning. Efter varje utlämnande av nyckel får du ett mejl som bekräftar att gästen är på plats samt att allt i protokollet genomförts.

De små menyerna är mera tänkt för dagsuthyrning och de större för veckouthyrning där du inte är tillgänglig. Men du bestämmer själv hur och när du vill använda vilken av menyerna.

Är det något du har glömt så löser vi självklart det. 15 min väntetid för varje gäst ingår. Vi möter upp din hyresgäst på den tid och plats du meddelat oss.

Vill du att vi startar kyl/frys eller slår igång vatten eller andra småsaker? Det ingår såklart kostnadsfritt!

Om du beställt varor som behöver tas emot eller eller monteras ihop så kan vi lösa det också innan du kommer. Eller ska något fyllas på inför att hyresgästen anländer? 😀

Vita penseldrag.

Jag har bestämt mig – vad händer nu?

När du har bestämt dig för att du vill anlita oss så bestämmer vi dag och tid när vi ses på din fastighet. Vi går igenom hela din fastighet utvändigt och invändigt för att vi ska kunna åtgärda och meddela dig om något inte står rätt till. Du berättar för oss om vad vi ska meddela din gäst.

Vi går igenom menyerna som vi kommer använda oss av vid uthyrningen och kommer överens om eventuella tillägg som ingår i priset samt eventuella extra tjänster separat. Sedan läser du igenom standardvillkoren och signerar dessa – på plats eller i efterhand avgör du. För din trygghet är första besöket kostnadsfritt där du inte binder dig till någonting!

Det kommer alltid vara sakkunnig personal som möter upp din gäst.Utöver uthyrmingen har ni regelbunden personlig kontakt kring frågor som uppstår.

Till sist lovar vi alltid pengarna tillbaka om du inte skulle vara nöjd.

För din bekvämlighet

Vi star hand om din hyresgäst när du inte kan eller vill. Dessutom kan du få ytterligare bekvämlighet med extratjänster. Kostnadsfritt första besök samt pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Prisvärt

Vi har anpassat priserna efter marknaden för att du ska kunna känna dig helt bekväm. Vi är helt enkelt bäst på det vi gör.

Vi finns här

Vi har verksamhet främst i Flen, Katrineholm och Nyköping men är verksamma i hela Sörmland med omnejd. Hör alltid av dig för att diskutera tjänster på andra orter. Ingenting är omöjligt!

Vi ordnar det du vill!

Allt för att din fastighet ska vara i toppform inför ditt eller dina kunders besök!

Glada hyresgäster i ett rent och servat hus eller stuga.
Rutnät med röda prickar.

Beställ hjälp med uthyrning av din sommarstuga eller fritidshus idag!

Adress

Fredriksro 1, 642 97 Bettna

Telefon

Email

Öppettider

Måndag - fredag: 08:00 – 16:30
Lördag - söndag: STÄNGT
Röda dagar: STÄNGT

Org. nr: 559391-5357
Godkänd för F-Skatt