brush-bg-01d

Gräsklippning & Trädgårdsabonnemang för fritidshus & sommarstuga

Är du också trött på att aldrig kunna vara ledig? När du väl kommer hem från jobbet var det dags för gräsklippning, kratta löv och allt annat som hör huset till. Nu kan du slippa det!

Röd sommarstuga, som fått underhåll av oss på Fastighetstillsyn.se.

1,49:- per kvm per månad*

I detta abonnemang kommer vi ut till dig och klipper gräsmattan en gång per vecka. under sommarhalvåret. Självklart tar vi med egen gräsklippare vid behov till självkostnadpris. Du behöver aldrig mer tänka på att klippa gräsmattan!

När gräsmattan har slutat växa krattar vi istället löv, plockar upp äpplen och rensar dött växtmaterial för att sedan transporterar iväg detta för kompostering eller hantering enligt kommunens önskemål. Vill du så kan vi såklart ombesörja att dina äpplen blir till must istället.

När vintern anlänt skottar vi fram till dörren en gång i veckan eller saltar vid behov. 

* Efter RUT-avdrag. Tjänsterna har uppehåll från vecka 25 till och med vecka 32 om inte annat överenskommits. Under den tidsperioden räknar vi istället med att du är på plats. Abonnemangen (menyerna) betalas per månad under 12 månader. Ingen bindningstid. Uppsägningstid 3 månader. Är du inte nöjd efter första månaden så meddelar du oss och får pengarna tillbaka utan krav på fortsättning! 😀

Alla tjänster som inkluderar RUT-avdrag förutsätter att kunden har rutavdrag kvar att utnyttja. Vid minsta osäkerhet – Kontakta skatteverket och kontrollera! Fastighetstillsyn.se tar sig rätten att fakturera ej godkänt RUT-avdrag i efterhand. 

Röd sommarstuga, som fått underhåll av oss på Fastighetstillsyn.se.
Någon som klipper gräs vid sommarhus eller sommarstuga.

Hur går det till?

När du har bestämt dig för att du vill anlita oss så bestämmer vi dag och tid när vi ses på din fastighet. Vi går igenom trädgården tillsammans, var gräsklippning ska göras, vad som ska undvikas och hur du ställer dig till kring vilken typ av gräsklippare som används. Du berättar för oss om det är något särkilt du vill att vi ska tänka på. Vi går igenom vilka träds löv som ska tas bort och håller självklart kontakten hela tiden under året när tjänsten är aktuell. Allt vi kommer överens om ingår!

Tillsammans med dig går vi igenom gräsmattan och stämmer av efter dina önskemål om du vill att gräsklippet ska ligga kvar eller om det ska samlas ihop. När vi klipper din gräsmatta och tar hand om din trädgård ska det vara precis som att du gör det själv, med enda skillnaden att du faktiskt inte gör det själv – vi löser det åt dig för din bekvämlighet och trygghet!

 

Vita penseldrag.

Jag har bestämt mig – vad händer nu?

När du har bestämt dig för att du vill anlita oss så bestämmer vi dag och tid när vi ses på din fastighet. Vi går igenom hela din trädgård och gräsmatta tillsammans för att vi ska kunna erbjuda dig den bästa servicen samt för att åtgärda och meddela dig om något inte står rätt till. Du berättar för oss om det är något särkilt du vill att vi ska kika på utöver standardprotokollet.

Vi går igenom protokollet som vi kommer använda oss av vid hanteringen av din trädgård och kommer överens om eventuella tillägg som ingår i priset samt eventuella extra tjänster separat. Sedan läser du igenom standardvillkoren och signerar dessa – på plats eller i efterhand avgör du. För din trygghet är första besöket kostnadsfritt där du inte binder dig till någonting!

Det kommer alltid vara samma person som kommer hem till din fastighet, i regel samma person du träffar första gången vid genomgången. Utöver tillsynen har ni regelbunden personlig kontakt kring frågor som uppstår.

När vi väl kört igång uppdraget är det 3 månaders uppsägningstid, men du har alltid 30 dagars ångerrätt och pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

För din bekvämlighet

Vi klipper din gräsmatta en gång i veckan, precis så som du vill ha det. När hösten kommer tar vi hand om allt det där tråkiga som vi alla vet att du inte vill göra.

Prisvärt

Vi har anpassat priserna efter marknaden för att du och din plånbok ska kunna er bekväma. Vi är helt enkelt bäst på det vi gör.

Vi finns här

Vi har verksamhet främst i Flen, Katrineholm och Nyköping men är verksamma i hela Sörmland med omnejd. Hör alltid av dig för att diskutera gräsklippning och trädgårdsabonnemang på andra orter. Ingenting är omöjligt!

Vi ordnar det du vill!

Allt för att din fastighet ska vara i toppform inför ditt eller dina hyresgästers besök!

Gräs vid sommarstuga eller semsterhus.
Rutnät med röda prickar.

Beställ hjälp med uthyrning av din sommarstuga eller fritidshus idag!

Adress

Fredriksro 1, 642 97 Bettna

Telefon

Email

Öppettider

Måndag - fredag: 08:00 – 16:30
Lördag - söndag: STÄNGT
Röda dagar: STÄNGT

Org. nr: 559391-5357
Godkänd för F-Skatt