brush-bg-01d

Snöskottning & underhåll av uppfart vid fritidshus eller bostad

Vintern är väl en underbart vacker och härlig period om det inte vore för det där med att skotta snö? Låt oss skotta snö istället! Vi ordnar gärna med din snöskottning oavsett om det behöver ske för hand eller med snöslunga eller kanske fyrhjuling och plogblad.

Snöskottning med maskin på vintern.

1 495:- per månad*

För endast 995:- per månad tar vi hand om din snö hela vintern! Vi har ständig beredskap och skottar direkt när mer än 3cm lagt sig på marken. Vi vill skotta så snart som möjligt för att bespara oss själva så mycket jobb som möjligt och åker hellre flera gånger tills det är skottat, klart och har slutat snöa. Beroende på hur många fastigheter vi behöver skotta igenom kan det ta upp till 18 timmar på en vardag innan vi är på plats. Begränsat antal platser kommande vinter, så hör av dig idag för att säkra din plats!

* Efter RUT-avdrag. Tjänsterna har uppehåll från vecka 51 till och med vecka 52 om inte annat överenskommits. Under den tidsperioden räknar vi istället med att du är på plats. Abonnemanget betalas per månad under 6 månader. Ingen bindningstid. Uppsägningstid 3 månader. Är du inte nöjd efter första månaden så meddelar du oss och får pengarna tillbaka utan krav på fortsättning! 😀

Alla tjänster som inkluderar RUT-avdrag förutsätter att kunden har rutavdrag kvar att utnyttja. Vid minsta osäkerhet – Kontakta skatteverket och kontrollera! Fastighetstillsyn.se tar sig rätten att fakturera ej godkänt RUT-avdrag i efterhand. 

Snöskottning vid fritidshus på vintern.

Hur går det till?

När du har bestämt dig för att du vill anlita oss så bestämmer vi dag och tid när vi ses på din fastighet. Vi går igenom trädgården tillsammans, var snöskottning ska göras och vad som ska undvikas. Du berättar för oss om det är något särkilt du vill att vi ska tänka på eller om det är några områden som är extra viktiga.

När det väl börjat snöa i vinter så börjar vi direkt planera för hur vädret rör sig och vilka områden som ska prioriteras först. Sedan jobbar vi tills det är klart. Har vi inte varit på plats inom 18 timmar så får du tillbaka halva månadsavgiften den månaden. Därefter gör vi ändå jobbet såklart.

 

Vita penseldrag.

Jag har bestämt mig – vad händer nu?

När du har bestämt dig för att du vill anlita oss så bestämmer vi dag och tid när vi ses på din fastighet. Vi går igenom din trädgård och uppfart. Du berättar för oss om det är något särkilt du vill att vi ska tänka på.

Vi går igenom protokollet som vi kommer använda oss av vid skottningen och kommer överens om eventuella tillägg som ingår i priset samt eventuella extra tjänster separat. Sedan läser du igenom standardvillkoren och signerar dessa – på plats eller i efterhand avgör du. För din trygghet är första besöket kostnadsfritt där du inte binder dig till någonting!

Med abonnemang på snöskottning kan du spara pengar. Det kommer alltid vara samma person som kommer hem till din fastighet, i regel samma person du träffar första gången vid genomgången. 

Vill du ha snöskottning på abonnemang är det 3 månaders uppsägningstid, men du har alltid 30 dagars ångerrätt och pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Abonnemanget gäller per säsong i 6 månader.

För din bekvämlighet

Vi skottar undan din snö så fort det börjat snöa. Slipp att halka, ha ryggont och frusna fingrar. Koppla av inomhus istället!

Prisvärt

Vi har anpassat priserna efter marknaden för att du och din plånbok ska kunna er bekväma. Vi är helt enkelt bäst på det vi gör.

Vi finns här

Vi har verksamhet främst i Flen, Katrineholm och Nyköping men är verksamma i hela Sörmland med omnejd. Hör alltid av dig för att diskutera gräsklippning och trädgårdsabonnemang på andra orter. Ingenting är omöjligt!

Vi ordnar det du vill!

Allt för att din fastighet ska vara i toppform inför ditt eller dina hyresgästers besök!

Fastighetstillsyn i ditt hem, med omsorg och service.
Rutnät med röda prickar.

Beställ hjälp med uthyrning av din sommarstuga eller fritidshus idag!

Adress

Fredriksro 1, 642 97 Bettna

Telefon

Email

Öppettider

Måndag - fredag: 08:00 – 16:30
Lördag - söndag: STÄNGT
Röda dagar: STÄNGT

Org. nr: 559391-5357
Godkänd för F-Skatt