brush-bg-01d

tillsyn av fritidshus & bostad

Här nedanför hittar du våra tjänsteutbud för fastighetstillsyn av fritidshus och bostäder. Nedanför dessa hittar du våra tillhörande tjänster. Naturligtvis skräddarsyr vi även allt för dig om så önskas.

Önskar du bara extratjänster vid enstaka tillfälle? Eller har du en båt eller ett fordon som behöver omvårdnad? Inga problem, hör av dig till oss så kikar vi på en offert 😀

Du som blir kund just nu får 2 månader gratis för varje ny kund som du rekommenderar oss till och som skriver upp sig på ett tillsynsabonnemang! Dessutom får den nya kunden själv 1 månad gratis. Kanske har du grannar, vänner och bekanta som också behöver hjälp?

Gäller de tre minsta tillsynsabbonemnagen.

Tillsynsabonnemang

Men jag har ju försäkring, vad ska jag med tillsyn till?

Sommarställe eller semesterhus som fått underhåll av oss på Fastighetstillsyn.se, så det är rent och fint.

Även om du har försäkring krävs tillsyn. Vad står i dina försäkringsvillkor?

Tänk på att de flesta försäkringsbolag för fritidshus har som krav i villkoren att du har tillsyn av ditt fritidshus med jämna mellanrum för att försäkringen ska täcka skador. I annat fall riskerar du kraftigt avdrag eller ingen ersättning alls vid t.ex brand, vattenskada eller inbrott. Kolla med ditt försäkringsbolag vad som gäller för just dig!

Dessutom kan det ju vara skönt med någon som ser till ditt fritidshus ändå och som gör det där lilla extra inför din ankomst. Ännu skönare om någon gör det där jobbiga trädgårdsarbetet också 🙂

 

Extratjänster

Städning

Städning och underhåll av semesterhus och stuga.

349:- per timme*

Städning inklusive fönsterputsning.

Trädgårdsarbete

Anställd hos Fastighetstillsyn krattar löv och ser efter din trädgård när du inte har möjlighet till det.

349:- per timme*

Klippa gräs, häckar, kratta löv, skotta snö m.m.

Trädfällning

Trädfällning och underhåll av en trädgård, utanför ett sommarhus.

995:- per träd*

Bortforsling kan ordnas. Fast pris beroende på typ av träd och storlek.

Uthyrning/förlängd arm

Anställd hos Fastighetstillsyn servar och underhåller ditt hem när du inte kan.

249:- per gång*

Kanske hyr du ut sommarhuset och vill att vi ordnar med nycklarna och tar hand om din kund?

Eller behöver du kanske hjälp med att ta emot varuleveranser och hantverkare?

Handla inför ankomst

Glada hyresgäster i ett rent och servat hus eller stuga.

Från 195:- per gång*

Vill du att vi handlar och fyller på kylen inför ankomst? Det gör vi så gärna!

195:- per gång om det genomförs i samband med vår planerade tillsyn. I annat fall kostar det 495:- per gång.

Rutavdrag ej möjligt.

Montering av möbler, grillar etc. och övrigt

 

grill montering

299:- per timme*

Om du behöver hjälp med att montera möblerna och grillen som levererats. Eller kanske en extra tillsyn eller bara önskar hjälp med katt- och båttillsyn.

Om RUT-avdrag är möjligt eller ej beror på typ av tjänst.

* Efter RUT-avdrag. Tjänsterna har uppehåll från vecka 25 till och med vecka 32 om inte annat överenskommits. Under den tidsperioden räknar vi istället med att du är på plats. Abonnemangen (menyerna) betalas per månad under 12 månader. Ingen bindningstid. Uppsägningstid 3 månader. Är du inte nöjd efter första månaden så meddelar du oss och får pengarna tillbaka utan krav på fortsättning! 😀

Alla tjänster som inkluderar RUT-avdrag förutsätter att kunden har rutavdrag kvar att utnyttja. Vid minsta osäkerhet – Kontakta skatteverket och kontrollera! Fastighetstillsyn.se tar sig rätten att fakturera ej godkänt RUT-avdrag i efterhand. 

Exempel på hur ett protokoll kan se ut efter tillsyn
Protokoll Tillsyn
Röd sommarstuga, som fått underhåll av oss på Fastighetstillsyn.se.
Fastighetstillsyn rensar ogräs på din tomt eller uppfart.

Hur går det till?

När du har bestämt dig för att du vill anlita oss så bestämmer vi dag och tid när vi ses på din fastighet. Vi går igenom hela fastigheten, utvändigt och invändigt inklusive kök, badrum och eventuell källare för att vi ska kunna meddela dig om något inte står rätt till. Du berättar för oss om det är något särkilt du vill att vi ska kika på utöver standardprotokollet. Allt vi kommer överens om ingår! Efter varje tillsyn får du ett protokoll per mejl som bekräftar status på din fastighet.

Små saker åtgärdar vi direkt, kanske ligger takpannor snett, toaletten rinner eller så jordfelsbrytaren löst ut och brandvarnaren tjuter. Vi lyssnar, luktar, tittar och känner!

Större saker kontaktar vi dig per telefon och informerar om, där du får bestämma om vi ska lösa det eller om du vill ordna det själv när du kommer på plats. Om något akut uppstår som att vattenrören har sprungit läck kommer vi självklart stänga av vattnet och kontaktar rörmokare om vi bedömer det relevant.

Vill du att vi startar kyl/frys eller slår igång vatten och andra system. Det ingår såklart kostnadsfritt!

Om du beställt varor som behöver tas emot eller eller monteras ihop så kan vi lösa det också innan du kommer. 😀

Vita penseldrag.

Jag har bestämt mig – vad händer nu?

När du har bestämt dig för att du vill anlita oss så bestämmer vi dag och tid när vi ses på din fastighet. Vi går igenom hela din fastighet utvändigt och invändigt för att vi ska kunna åtgärda och meddela dig om något inte står rätt till. Du berättar för oss om det är något särkilt du vill att vi ska kika på utöver standardprotokollet, eller om apparater ska slås på/av.

Vi går igenom protokollet som vi kommer använda oss av vid tillsynen och kommer överens om eventuella tillägg som ingår i priset samt eventuella extra tjänster separat. Sedan läser du igenom standardvillkoren och signerar dessa – på plats eller i efterhand avgör du. För din trygghet är första besöket kostnadsfritt där du inte binder dig till någonting!

Det kommer alltid vara samma person som kommer hem till din fastighet, i regel samma person du träffar första gången vid genomgången. Utöver tillsynen har ni regelbunden personlig kontakt kring frågor som uppstår.

När vi väl kört igång uppdraget är det 3 månaders uppsägningstid, men du har alltid 30 dagars ångerrätt och pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

För din trygghet

Vi ser till att allt står rätt till med din fastighet där samma person besöker fastigheten varje gång. Dessutom kan du få ytterligare bekvämlighet med extratjänster. Kostnadsfritt första besök samt pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Prisvärt

Vi har anpassat priserna efter marknaden för att du ska kunna känna dig helt bekväm. Vi är helt enkelt bäst på det vi gör.

Vi finns här

Vi har verksamhet främst i Flen, Katrineholm och Nyköping men är verksamma i hela Sörmland med omnejd. Hör alltid av dig för att diskutera tjänster på andra orter. Ingenting är omöjligt!

Vi ordnar det du vill!

Allt för att din fastighet ska vara i toppform inför ditt eller dina kunders besök!

Glada hyresgäster i ett rent och servat hus eller stuga.
Rutnät med röda prickar.

Beställ hjälp med uthyrning av din sommarstuga eller fritidshus idag!

Adress

Fredriksro 1, 642 97 Bettna

Telefon

Email

Org. nr: 559391-5357
Godkänd för F-Skatt