brush-bg-01d

Fönsterputs – Fönstertvätt

Gör du hellre annat än att pyssla med fönsterputs? Kanske läsa en bok eller se på tv, och då och då kika ut genom dina nytvättade fönster? Låt oss gör jobbet! Vi har lång erfarenhet av att fönstertvätt av villafönster. Vill du så plockar du undan förväg, annars lämnar du allt till oss. Vi fotar i förväg så att allt ställs upp på samma sätt i fönstret. När du kommer hem är allt sig likt förutom att dina fönster kommer vara skinande rena!

Fönsterputs vid fastighetstillsyn.

295:- per timme*

Vi rekommenderar att fönsterputs görs minst två gånger per år, en gång på våren och en gång på hösten. På så sätt håller går det snabbare att putsa fönstren vilket minskar arbetstiden varje gång. Vid längre uppehåll kan smuts fastna ordentligt vilket gör att det tar längre tid. Vill du ha fönsterputsning på abonnemang? Inga problem, prata med oss så löser vi det!

* Efter RUT-avdrag. Tjänsterna har uppehåll från vecka 25 till och med vecka 32 om inte annat överenskommits. Under den tidsperioden räknar vi istället med att du är på plats. Abonnemangen (menyerna) betalas per månad under 12 månader. Ingen bindningstid. Uppsägningstid 3 månader. Är du inte nöjd efter första månaden så meddelar du oss och får pengarna tillbaka utan krav på fortsättning! 😀

Alla tjänster som inkluderar RUT-avdrag förutsätter att kunden har rutavdrag kvar att utnyttja. Vid minsta osäkerhet – Kontakta skatteverket och kontrollera! Fastighetstillsyn.se tar sig rätten att fakturera ej godkänt RUT-avdrag i efterhand. 

Sommarställe eller semesterhus som fått underhåll av oss på Fastighetstillsyn.se, så det är rent och fint.
Städning och underhåll av semesterhus och stuga.

Hur går fönsterputs till?

När du har bestämt dig för att du vill anlita oss så bestämmer vi dag och tid när vi ses på din fastighet. Vi går igenom huset tillsammans, var fönsterputsning ska göras, vad som ska undvikas och hur du ställer dig till om du eller vi ska plocka undan i fönstren. Du berättar för oss om det är något särkilt du vill att vi ska tänka på eller om det är några fönster som ska undvikas.

Tillsammans med dig går vi igenom samtliga rum och stämmer av efter dina önskemål om du vill att fönsterputsning ska göras regelbundet eller om det är en engångsföreteelse. När vi putsar dins fönster och tar hand om ditt hus ska det vara precis som att du gör det själv, med enda skillnaden att du faktiskt inte gör det själv – vi löser det åt dig för din bekvämlighet och trygghet! Förhoppningsvis levererar vi även ett bättre resultat på fönsterputsningen än du gör själv.

 

Vita penseldrag.

Jag har bestämt mig – vad händer nu?

När du har bestämt dig för att du vill anlita oss så bestämmer vi dag och tid när vi ses på din fastighet. Vi går igenom hela dina rum och fönster tillsammans. Du berättar för oss om det är något särkilt du vill att vi ska tänka på.

Vi går igenom protokollet som vi kommer använda oss av vid fönsterputsningen och kommer överens om eventuella tillägg som ingår i priset samt eventuella extra tjänster separat. Sedan läser du igenom standardvillkoren och signerar dessa – på plats eller i efterhand avgör du. För din trygghet är första besöket kostnadsfritt där du inte binder dig till någonting!

Via abonnemang på fönsterputsning kan du spara pengar. Det kommer alltid vara samma person som kommer hem till din fastighet, i regel samma person du träffar första gången vid genomgången. 

Vill du ha fönsterputsning på abonnemang är det 3 månaders uppsägningstid, men du har alltid 30 dagars ångerrätt och pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

För din bekvämlighet

Vi putsar dina fönster så ofta du vill. En gång i veckan eller två gånger per år, precis så som du vill ha det.

Prisvärt

Vi har anpassat priserna efter marknaden för att du och din plånbok ska kunna er bekväma. Vi är helt enkelt bäst på det vi gör.

Vi finns här

Vi har verksamhet främst i Flen, Katrineholm och Nyköping men är verksamma i hela Sörmland med omnejd. Hör alltid av dig för att diskutera gräsklippning och trädgårdsabonnemang på andra orter. Ingenting är omöjligt!

Vi ordnar det du vill!

Allt för att din fastighet ska vara i toppform inför ditt eller dina hyresgästers besök!

Fastighetstillsyn i ditt hem, med omsorg och service.
Rutnät med röda prickar.

Beställ hjälp med uthyrning av din sommarstuga eller fritidshus idag!

Adress

Fredriksro 1, 642 97 Bettna

Telefon

Email

Org. nr: 559391-5357
Godkänd för F-Skatt